Αυτόματη μετάφραση
Greek Chinese (Traditional) Danish French German Italian Russian Spanish
Χάρτης Αντιπροσώπων
etem
exalco
hoffman
rehau
siegenia
winkhaus_logo
100051041-logo-veka-ag
GreekEnglish (United Kingdom)

PostHeaderIcon Η εταιρεία

service Η P.S. ΟΙΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής κουφωμάτων που ιδρύθηκε το 2003. Στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις έκτασης 10.000τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο 14 στρεμμάτων στην Γεωργιανή Παγγαίου.
Οι εγκαταστάσεις της P.S. καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας σε παραγωγική διαδικασία, αποθήκευσης πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων και διοικητικών υπηρεσιών. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι τα συνθετικά κουφώματα (PVC), τα κουφώματα αλουμινίου, τα κουφώματα ξύλο - αλουμίνιο, παντζούρια, συστήματα ρολλού και γκαραζόπορτας χειροκίνητα ή ηλεκτρικά, πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες, εσωτερικές ξύλινες πόρτες και σίτες.
Ο εξοπλισμός με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας (CNC, Η/Υ) σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό έχουν σαν αποτέλεσμα την προσφορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.
Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία σε συνεργασία με τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών, REHAU, ETEM, HOFFMANN, SIEGENIA, εγγυώνται την ολοκληρωμένη ασφάλεια και την ποιότητα κατασκευής.
Βασική πολιτική της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων των μηχανικών, των συνεργατών και των ιδιωτών. Τα κουφώματα της P.S. αρμόζουν σε οποιοδήποτε στυλ προσωπικής ζωής και διακόσμησης.
Η P.S. Α.Β.Ε.Ε. έχει ως θεμελιώδη ιδεολογία της το σεβασμό για το άτομο, την αφοσίωση στην προσφερόμενη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της, την άποψη ότι η εταιρεία υφίσταται για να παρέχει νέες τεχνολογίες, που προωθούν την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ανθρωπότητας και την συνεχή δέσμευση για υπευθυνότητα προς την κοινωνία. Η P.S. Α.Β.Ε.Ε. έχει δημιουργήσει μια επιχειρησιακή κουλτούρα με κύριο συστατικό της την έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της για λόγους μελλοντικής στρατηγικής επιτυχίας. Θεμελιώδης σκοπός της είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη χωρίς να προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί, αλλά αντιθέτως να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.
 
Είσοδος πελατώνΕπισκέπτες
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
Προσπέκτ σε PDF
16selido

psb-wood

psb_english

kagkela